fredag 11 juni 2010

Kennelläger och Brügge

Hemma igen efter en blixt visit på kennelläger och några dagar i Brügge, Belgien på konferens. Kommer lagomt hem till sista spurten av förberedelserna inför SM. För egen del består det i att fila på funktionärslistor, fixa till ändringar i startlistorna och sköta markservicen eftersom Johan ägnar all tid till att fixa och greja med datorer. En hemhjälp efterlyses!

Lova och jag åkte ner till Chess Players kennelläger tidigt tidigt på lördagmorgon och sedan hem på eftermiddagen. Men vi hann med en hel del på den lilla tiden vi var där. Lite valpfostran av Operor, lydnadsträning med Anneli, platsliggning med skott, pussa på mamma Chessie och bus med bästa brodern Bucks. På kvällen sov vi gott både Lova och jag ;).

Givetvis var det extra roligt att få träffa fyra av Lovas fem små Operor. Härliga individer med stor koncentration och mycket samarbete. Några bilder:

Marja och Ninja


Elda är helt koncentrerad på matte Eva-Britt.


Taggen låg tyst och fint uppbunden - funderade ett tag på om han verkligen var en Lova-valp ;). Men de små "Operorna" har en mkt fin av/på knapp :)


Mamma Lova och dottern Jiggy


Elda poserar


Ninja slappar i gräset.


På söndag eftermiddag bar det av till Belgien, först flyg till Bryssel via Köpenhamn och sedan tåg till Brügge. Konferensen var bra, men som vanligt "borta bra men hemma bäst". Brügge var en helt fantastisk vacker stad. Se här:
'
Kanalen utanför hotellet.


Stadshuset i mitten


Konferensanläggningen


"Church of our Lady" som renoverades. Där finns statyn "Jungfrun och barnet"av Michelangelo. Den enda av Michelangelos statyer som finns utanför Italien.




Genom gamla delen av Brügge går det kanaler kors och tvärs.


En labbe ligger och slappar och spejar på alla turister som åker i båtar på kanalen nedanför.


Vill man inte åka båt kan man åka hästskjuts. Men går man kan man gå in i alla chokladaffärer :D.

Trevlig helg på Er!

4 kommentarer:

  1. Åh, Lova, vad glad jag blev när jag såg dig! Tur att du kom så att vi fick rejsa och pussas lite, men synd att du inte kunde stanna.
    Hoppas att vi ses snart.

    Nosslickar från din blåse bror.

    SvaraRadera
  2. Glad midsommar till mamma Lova med flock, vi ser fram emot valpträffen även om man inte vill att sommaren ska gå fort :-)

    Nosslickar från den röda dottern och hälsningar från resten av flocken :-)

    SvaraRadera
  3. Men vad kul, vi ska också till Katrineholm och tävla den 11 juli, då ses vi ju! Elton och jag har "riktig" agilitypremiär då *suck*, jag kommer inte att komma ihåg banan eller göra något annat klantigt! Men då kan jag glädja mig åt att titta på er istället, vad kul :-)

    SvaraRadera
  4. Men nu måste det var dags för en liten uppdatering. Den röda dottern vill veta hur ni har det och hur mamsen mår. Ha det gott i höstmörkret. Hälsningar från dottern Elda med flock

    SvaraRadera

Bloggintresserade