söndag 14 mars 2010

Hipp hipp hurra för världens bästa LOVA

Idag fyller vår älskade toka 5 år !!! Många gråa hår har hon gett oss men också väldigt många skratt och förhoppningsvis så kommer vi att få många fler gråa hår och fortsätta skratta åt denna underbara hund i flera år till.



Jag har hört från säker källa att Lova och Castors små "operor" självsäkert erövrar världen! Det värmer i hjärtat att de är trygga och härliga krabater, precis som sina mor och far.

Snön ligger fortfarande djup så det är inte tal om några skogspromenader. Utan det får bli landsvägspromenad med barnvagn istället. Först en runda med alla 3 så Malte får gå en tur och sedan hem och lämna av honom och gå en liten längre tur med Wilma och Lova.

Husse i huset håller på att ta ner kakel i köket, så för att Vera inte ska behöva vara så mycket inne i dammet har vi i två dagar gått många och långa promenader. Så många och långa att stackars Wilma fått träningsvärk :( Man glömmer lätt bort att hon snart fyller 12 år.

Lova däremot stiftade bekantskap med en liten sork som satt på vägkanten och solade sig. Den tog sig ingenstans då snökanterna fortfarande var höga. Så när jag kom fram så stod Lova och snosade på den, hur sött som helst.

Givetvis skickar vi grattishälsningar till de andra eskimåerna Bucks, Faiga, Tarrak, Nanook och Yelek.

4 kommentarer:

  1. Grattis, världens bästa Lova, kommer från oss också!

    SvaraRadera
  2. Massor av grattispussar till världens bästa mamma Lova på födelsedagen från din Eldiga dotter. Matte och husse hälsar oxå till fina underbara Lova som gett oss världens finaste Elda, vårt älskade "busfrö"

    SvaraRadera
  3. Grattis Lova!

    Tack Helena för raderna i min blogg. Känns skönt att höra från någon som VET att det faktiskt kan funka med tre hundar - tack :)

    /Annelie

    SvaraRadera
  4. Grattis till Lova på 5-års dagen, i efterskott!:)
    Grattis också till Lovas valpkull! Ska bli kul att följa de små ligen med massvis med go!
    Kram

    SvaraRadera

Bloggintresserade